Bienvenidos


Nos encargamos de organizar la parte "dulce" de la fiesta, unas galletas personalizadas, unos "pica-pica" dulces, unos sorbetes azules, unos granizados,... cualquier cosa que haga de su celebración algo diferente y original.
Dulces sueños.....!


sábado, 28 de febrero de 2015

Una magnífica exposición de Mireia Vila

1 comentario:

  1. La meva Santa es la Montserrat, i el passat diumenge ho vaig celebrar a casa de la mare, amb l'obsequi d'uns crusanets vidents. També hi era la Padrina i la tieta Asun. En obrir la safata y descobrir la presentació dels simpatics crusanets d'albercoc que anavem a cruspir-nos, ens vam posar molt contents i cadasqu va triar rapidament un d'aleatori, el mes gros,..el mes torrat,..,anavem per feina. Però va ser en aquest punt quan la Padrina es va aturar i va dir: "Uy, que monos", i despres d'un petit silenci, va afegir: "yo no pienso comermelos asi","mirandome".
    Va sorgir un moment de tensió entre nosaltres, la varem intentar disuadir perque no voliem perdre més temps, teniem gana, ...així que li varem explicar que es tractava d'ulls de sucre, que era decoratiu, pero ella va contestar amb molta naturalitat que quan mejava gambes, li treia abans els ulls, i ara no pensaba canviar les seves rutines encara que fossin crussanets, que a la fi semblaven animats.
    En resum, que en un no res el plat va estar plagat de petits ulls que la Padrina anava separant amb molta habilitat de la resta del crusant. Jo vaig menjar molts (ulls)... i haig de dir que estaven bonissims.
    Gracies Petitfour, per aquesta delicia de pastes i per fer possible aquestes tambe delicioses i sobretot inolvidables tardes de diumenge familiars.

    ResponderEliminar